Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben

Szállítási és kifizetési tesztkénti ajánlatok a giga-gumik.hu-nál


A www.giga-gumik.hu a Delticom OE SRL internetes áruháza, cégünk székhelye Temesvár, Románia.

Minden nálunk feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót.

Szállítási lehetõségek:

Megkönnyítjük az életét. Házhoz szállítjuk a megrendelt gumiabroncsot, és amennyiben kívánja, a gumik felszereléséhez igénybe veheti a lakóhelyéhez közel esõ  montázsszervíz egyikét.

Magyarországra általában 5-8 munkanapon belül szállítunk.

Három szállítási lehetõség közül választhat:

 1. Ön hazaszállíttatja a gumikat. Ebben az esetben az árut arra a címre küldjük, amelyre a számlát is. Ezután lecserélheti le a gumikat, vagy pedig elviheti egy Ön által kiválasztott mûhelybe, hogy ott szereljék fel. 
 2. Másik címre szállíttatja a gumikat. Ebben az esetben kérjük, adja meg a szállítási címet, és amennyiben nem Ön veszi át az árut, az Ön által felhatalmazott személy nevét is. 
 3. Egy Önhöz közel esõ szerelõmûhelybe szállíttatja a gumikat, partnereink egyikéhez. Ebben az esetben a rendelésnél jelölje meg ezt az opciót. A következõ lépésben felkínáljuk Önnek a lakhelyéhez közeli szervizeket. Válasszon ki közülük egyet, vagy - amennyiben éppen nem otthon tartózkodik - adjon meg másik mûhelyt. Tájékoztatjuk az Ön által megjelölt partnerünket és oda szállíttatjuk a megrendelt árut.

Kérdéseit szállítási szolgáltatásunkat illetõen megválaszoljuk Önnek az  giga_gumik_hu@delti.com címen.

Amennyiben csak egy darab gumiabroncsot rendel, kiegészítõleg 2000,- Ft felárat számítunk fel.

Nem számítunk fel szállítási díjat motorkerékpár-gumi rendelése esetén - már egy darabtól is!

Fizetési lehetõségek

Azon dolgozunk, hogy Magyarországon nekünk legyenek a legkedvezõbb áraink. Ezt csak akkor tudjuk betartani, ha áruinkat biztosan kifizetik. Ön kiválaszthatja, hogyan szeretne fizetni. Magyarországon a következõ fizetési módok közül választhat:

 1. Átutalással. Ön átutalja nekünk az összeget. A számlaszámot megtalálja a szerzõdés visszaigazolásán, amelyet küldünk Önnek. Miután kifizette az árut, elküldjük Önnek a gumikat. Az összeget utalja át számlaszámunkra:
  Delticom OE SRL
  Raiffeisen Bank Zrt. Budapest, Akadémia utca 6, 1054 Budapest
  Kedvezményezett számlaszáma: HU44-12010501-01467908-00100008 (HUF)
  Swift kód: UBRTHUHB
 2. Hozzájárul, hogy leemeljük az összeget hitelkártyájáról. Egyszerûen csak meg kell adnia hitelkártyája adatait, valamint a felhatalmazást, hogy a számla végösszegét leemeljük számlájáról. Természetesen csak a gumik elszállítása után fogjuk levonni a pénzösszeget.
 3. PayPal Felhívjuk figyelmét, hogy 1,95%-os többletköltséget számolunk fel a PayPal-lal való fizetésnél

Amennyiben ezután meggondolja magát és már nem kívánja megvásárolni a gumikat, amelyeket vissza kell hozatnunk, visszavételi garanciánk lép érvénybe.   
Kérdéseit a fizetési ajánlatainkat illetõen megválaszoljuk a  giga_gumik_hu@delti.com címen.

Kérjük, ne küljdön gumikat erre a címre, mert nem áll módunkban átvenni õket. Kérjük, telefonáljon inkább vagy küldjön nekünk egy e-mailt: giga_gumik_hu@delti.com címre.
A gumik elszállításáról gondoskodunk.

Az árak darabonként értendõk, valamint magukban foglalják az áfát és a Magyarországra való szállítás költségeit.