Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
Rendben

Autómárka Gumiabroncs

Olaszországi Alfa Romeo épít sportos járművek vezetöknek.Az autó gyártója csatlakozott a Fiat csoportal 1986.
Az Alpina márka nagyon népszerű sport autó szerelmeseinek..A cég kínál hangolt autókót,alapól a BMW termékcsaládján.
Angol sportautó gyártó, ami a közhasználatra tervezett sportjárművek készitésére szakosodott a 20 század elején.
Az Audi gyártó prémium kategóriás sportos járműveket készitője. Ma az Audi az autógyártók vezetője a világon, főleg a következő területeken: középosztály, felső középosztály és a felső osztály járműveknél.
A Bentley egyike a vezető luxus autó gyártók.
A BMW, német gyártó kiváló minőségével meggyőzte a járművezetők szerte a világon. A BMW maga is aktívan részt vesz az új abroncsok gyártásával .
BMW M GmbH egyik leányvállalata a BMW autógyártó cégé,és felelős a BMW modellek.módosításokért.
A Cadillac autómárka a General Motors amerikai autógyár része, amely specializálódott kiváló autókban.1970-es években a márka híres volt.
A Chevrolet 1911-bena lakult Amerikában. Ma a cég kínál tiszteletre méltó számos autó modelleket az egész világon.
Tradicionális amerikai cég .2011-ben a Fiat Group a Chrysler Group LLC legjöbb tulajdonosa lett.
A Citroën márka történelem 1919-ben kezdődött, amikor az első Citroën típusú került gyártásra. Ma a vállalat az egyik legnagyobb európai autógyártó. Kis végrehajtó és transzporter autó modelek .
Dacia egy jól ismert járműgyártó.A cég 1966-ban alakult együttmőködésben a francia autógyártó Renault cégeel.
Daewoo a General Motors leányvállalata specializálódott kis járművekre és kompakt autókra.
Daihatsu Ismeretes különösen a kis családi autókal.A gyártó kínálatában egészíti ki néhány SUV modelleket és különböző kisteherautókot.
Dodge egy amerikai autóipari márka, a Chrysler Group LLC részlege. Dodge jelenlétét az európai piacon, az amerikai legfontosabb járműve
Ferrari autók az egyik legnagyobb csodálatos járművek. Olasz gyártó, sport és a Forma 1-es autók , 90%-os a Fiat Group tulajdonosa .
A Fiat S.p.A 1899-ben alapították.A Fiat kínál kis járműveket és kompakt autókot.
A Ford egyik legnagyobb autógyártó a világon.Az autók kiterjedtek az összes igényeit és elvárásait.
Honda portfólióban áll elsősorban a családi autók. A japán cég épít autókot és motorkerékpárok. A Honda a vlág legnagyobb motorok gyártója.
Hyundai egyik fiatal autógyártók. A cég 1969-ben alakult, és 8 évvel később jelentek meg az elsö autők.Specializálódtak családi autókban, terepjárókban és sportautókban.
Infiniti a luxus autógyártó ága a Nissan cégé.
A Isuzu Japán autógyártó ismert a különleges járművekért, mint például a ORVs és a pick-up, ezért a listát a saját fejlesztésű autó modell meglehetősen rövid.
Jaguar nagy Britannia márka amely luxus sportautók gyárt.Mivel ezek sportkocsik és szedánok nagy teljesítményű motorokal használják elsö sörban a 16 és 21 hüvelyes gumiabroncsokot.
A Jeep ismert a terepjáro autó kért . Az egyik legnépszerűbb modell a Jeep Cherokee.
KIA a málsadik dél-koreai autógyártója és eladja a autókat egész világban. Kis-és családi autók, és a furgon.modelleket tartalmaz.
Lada már régóta az Oroszország és Kelet-Európa legnagyobb autógyártója.Idővel, együttműködtek sok más autógyártókal
Az olasz autógyárto 1964 óta limitált sportautók épít, és 1998-ben integrálva volt a Volkswagen csapatban mint az Audi AG része.
MC egy tradicionális angol autómárka. Miútán a MG Rover autócég megsünt az autókot a Shanghai Automotive Industry Corporation cég késziti.
Mitsubishi Japán országbol származik és az egyik legnagyobb autógyártó világon, mely kompakt autokot, családi autókot , kisteherautók és terepjárókot kínál.
Ha a japán cég elsö autók Ausztráliának voltak gyártva, ma a Nissan exportál egész világban. Több modeleket gyárt mint a kompakt modelt, családi autokot, sport autókot és SUV-ket.
Sok vezetőnek, Porsche egyet jelent a sportkocsikal.Porsche emelkedett a 60-as években, a Porsche 911 modellel. Emellett, Porsche az egyik kevés aktív autógyártó aki részt vesz a gumiabroncsok új technológia kifejlesztésehez.
A Proton malajziai cég ki alakult a Heavy Industries Malajzia és a a Mitsubishi japán cégböl és a gyártást megkeszte 1985-ben.
Ma a Renault az egyik legkeresettebb autómárka Európában.Köszönhetően a több modellekért, Renault nyújt megfelelő autót minden igényeinek.
Rover egy nagy-Britannia márka, hosszú történelemel .A Viking hadihajó címke alig a 80-as években lett téve.
A Saab svéd márka megbízható és magas futásteljesítményú autó.
A Seat spanyol autógyártó 1950-ben alakult és a 90-es évi Volkswagen-csoport tulajdonosa. Biztosítja első sorban a kompakt és a család autókat.
A Daimler cég kompakt autója népszerű elsősorban a vezetőknek akik többet utaznak a városokban.
A negyedik legnagyobb Dél-Koreai autó cég, SsangYong,inkább 4X4 autokban specializálódik. 1991-ben SsangYong kezdett égy technológiai partnerség Mercedes Benzel.
Subaru a legnagyobb 4x4 autógyártó a világon.A SUV teljesítményű mellett a japán gyártó kínál kompakt és családi autókoi is
A Suzuki japán cég 1909-ben alakult.1937-ben a kis személyes autó (subcompact) kialakítása kifejlödott ki, és még ma is érvényesülnek ezek a koksik. A Suzuki katalógus töltve van néhány családi modellekel és SUV-kel.
Volvo a svéd autógyártó több modelel mint a családi autók, végrehajtó és luxus autók, valamint a SUV-ok. Volvo autók általában híresek a magas futásteljesítményért.

Hírlevél

Fogadjon híreket, információkat az abroncsokról, ajánlatokról és versenyekről
✓Legjobb ajánlatok ✓Teszt eredmények és termékhírek ✓Ajánlások