0036 19996255

Tanácsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
Az Ön keresésére nincs találat.
Felni kiválasztása

Gumimárka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:


Jaguar gumiabroncsok

A Jaguar márka luxus beütéssel rendelkező sportautókat képvisel. A sportos vezetési stílussal rendelkező személyeknek fokozott figyelmet szükséges fordítani a kiválasztott gumiabroncsok minőségére . Mivel nagyon nagy lökettérfogattal rendelkező motorral ellátott sportautókról és limuzinokról van szó, nagy méretű, 16 és 21 hüvely közötti gumiabroncsok használatosak. A Jaguar gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok legnépszerűbb méretei:

több ...
  • 225/60 R16 (XJ8)
  • 235/55 R17 (XJ6)
  • 235/50 R18 (XK8)
  • 245/40 R19 (XKR)

Az összes gumiabroncsgyártónál megtalálható Jaguar gépkocsikra alkalmas gumiabroncsok

A gépjárművek standard felszereltségében, a Jaguar olyan gumiabroncsgyártókkal dolgozik, mint a Dunlop. Ennek megfelelően, a Jaguar XJR modell SP Sport 01 szériás gumiabroncsokkal rendelkezik, 255/35 mérettől. A Jaguar márka népszerűségének köszönhetően, majdnem az összes gumiabroncsgyártó ajánlatában találhatóak Jaguar gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok. [X]

Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.
Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
OK