0036 19996255

Tanácsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
Az Ön keresésére nincs találat.
Felni kiválasztása

Gumimárka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:


Mitsubishi gumiabroncsok

A Mitsubishi a világ egyik legnagyobb gépjárműgyártó társasága, kompakt- és középosztályú gépjárművek, valamint kisbuszok és terepjárók széles választékát kínálja. Az eladott gépjárművek nagy számának köszönhetően majdnem mindegyik gumiabroncsgyártó kínál Mitsubishi gépjárművekre alkalmas gumiabroncsokat. A társaság a Bridgestone gumiabroncsgyártóval dolgozik a Mitsubishi márkához optimális gumiabroncsok kifejlesztése érdekében. Többek között, a Pajero SUV offroad modellek Bridgestone gumiabroncsokkal kerülnek leszállításra. Azonban a Mitsubishi más gyártókkal is együttműködik, mint pl. a Dunlop és a Yokohama.

több ...

Találja meg a megfelelő méreteket

A Mitsubishi gépjárművekre alkalmas gumiabroncsok széles választékának köszönhetően, ezek minden méretben rendelkezésre állnak. A gumiabroncsok vásárlásakor figyeljen azonban, a gépjármű forgalmi engedélyében valamint törzskönyvében feltüntetett méretekre. A legtöbb modell esetében több méret közül választhat. Például, a Mitsubishi ASX modell standard felszereltsége 215/65 R16 méretű gumiabroncsokat használ. Azonban Ön az alábbi méretek közül is választhat:

  • 225/60 R16
  • 215/55 R17
  • 215/60 R17

[X]

Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.
Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
OK