0036 19996255

Tanácsok

SZGK. szerinti keresés:
Lehetséges, hogy nem vettünk fel minden gépkocsi-típust adatbázisunkba, illetve előfordulhat, hogy a lista elütési hibákat tartalmaz. Kérjük, értesítsen minket, amennyiben hibát észlel vagy nem talál egy gépkocsi-típust.
Hiba történt, kérjük próbálja megkeresni később.
Az Ön keresésére nincs találat.
Felni kiválasztása

Gumimárka:
Modellsorozat:
Modellmegnevezés:
Járműtípus:


Infiniti gumiabroncsok

Az Infiniti a Nissan gépkocsigyártó által 1989-ben létrehozott luxus márka. A gépkocsigyártó jelenleg négy modellt kínál. A két SUV modell mellett, az Infiniti rendelkezik egy limuzinnal és egy cabrio modellel. Az Infiniti modell Ex SUV szériája 225/60 R17 méretű gumiabroncsokkal, vagy opcionálisan 225/55 R18 gumiabroncsokkal rendelkezik. A SUV FX modellek esetében, a 265/50 R20 méretű gumiabroncsok választhatóak. Az Infiniti G limuzin standard felszereltsége a 225/50 R18 méretű vagy 245/45 R18 méretű gumiabroncsokat tartalmazza. A régebbi modelleknél, mint pl. az Infiniti G20, kisebb méretek is használhatóak. Standard felszereltségben, az Infiniti gumiabroncsok mérete 195/65 R15.

több ...

Az Infiniti gumiabroncsok biztonságot nyújtanak

A prémium gyártók gumiabroncsai optimális tapadást biztosítanak bármely típusú úttesten, és bármilyen időjárási feltételek mellett. A víz optimális elvezetésének köszönhetően, Ön optimális uralommal rendelkezik a gépjármű fölött még vízfelületi siklás esetén is. Figyeljen azonban a jövedelmezőségre is, mikor gumiabroncsokat vásárol. Az alacsony kopásnak köszönhetően az üzemanyag-fogyasztás is csökken, és ezáltal növekszik a teljesítmény. Mindemellett, az Infinity guumiabroncsok alacsony zajkibocsátással rendelkeznek, és fokozott kényelmet biztosítanak. [X]

Szívesen segítünk megtalálni az autójára illő gumiabroncsot.
Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
OK