Kapcsolati adatok

A giga-gumik.hu a Romania Timisoara székhelyű Delticom OE SRL internetes szolgáltatása.

Ha gumivásárlással, gumiszereléssel, technikai problémával, termékproblémával vagy -információval kapcsolatban bármilyen kérdés felmerül Önben, kérjük, keressen minket bizalommal! Az alábbiakban bemutatjuk azokat a területeket, ahol segítségére lehetünk.

Hogyan segíthetünk?

Gumivásárlással és az ajánlatunkkal kapcsolatos kérdések

Rendelésének állapota

Rendelésével kapcsolatos problémák

Gumiszerelés / Szerelő partnereink

Nem talált választ a kérdésére? – Szeretettel várjuk üzenetét

Nem tudtunk még segíteni? Kereshet minket telefonon is.

Információk a panaszkezelésről

Az EU egy online felületet hozott létre az elégedetlen ügyfelek támogatására. Ha panasza van az interneten keresztül tőlünk vásárolt árukkal vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban, akkor egy semleges vitarendezési szolgáltatást talál a http://ec.europa.eu/consumers/odr címen, hogy bíróságon kívüli megállapodást érjen el. Felhívjuk figyelmét, hogy egyes iparágakban és néhány országban jelenleg (2017. február 1-jétől) nincs vitarendező testület. Ezért lehet, hogy fogyasztóként nem tudja ezt a felületet használni az ezekben az országokban velünk felmerülő viták megoldására.

További információk az EU online felületén találhatók. Nem vagyunk kötelezve, hogy részt vegyünk a fogyasztói közvetítő testület előtti vitarendezési eljárásokban. Alapvetően azonban hajlandóak vagyunk részt venni egy vitarendezési eljárásban a fogyasztói választottbírói testület elõtt. További kérdéseivel kérjük, forduljon hozzánk.

Címünk:

Delticom OE SRL
STR ANCA POPA, NR.3, Ap.P
300318 Timisoara
Romania
Telefon: 19996255 (H–P: 07:00-21:00)


Székhely: Timisoara, Timis, Romania
Cégbírósági bejegyzés: J35/1428/2004
Közösségi adószám: HU30312397

A bank neve: Raiffeisen Bank Zrt,IBAN: HU44-12010501-01467908-00100008,Swift kód: UBRT HUHB

Kérjük, ne küldjön gumikat erre a címre. Sajnos azokat nem tudjuk ezen a címen átvenni. Kérjük, keressen minket telefonon, vagy töltse ki a kapcsolati űrlapot.